Potpisan protokol o saradnji u kulturi KCNS-a i Doma kulture Gračanica

Izvor: Radio 021, 05.Okt.2018, 18:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Potpisan protokol o saradnji u kulturi KCNS-a i Doma kulture Gračanica

Direktor KCNS-a Bojan Panaotović i direktor Doma kulture Gračanica Živojin Rakočević potpisali su danas protokol o saradnji u oblasti kulture.

Panaotović je rekao da nema ništa logičnije i prirodnije od posete Gračanici i da su predavači i saradnici Kulturnog centra Novog Sada spremni za nastupe i u Prištini, Prizrenu i Pasjanu, jer postoji interesovanje u tim sredinama za sadržaje KCNS-a. Direktor Doma kulture Gračanica istakao je da je saradnja sa ustanovama i umetnicima >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << iz Novog Sada od ogromnog značaja.

Novi Sad kao Evropska prestonica kulture 2021. godine i njegove institucije imaju priliku da pred Evropom afirmišu ljudska i građanska prava i da naglašavaju da je nedopustivo da u 21. veku bilo ko zazire da govori svojim jezikom, piše svojim pismom i živi kao u rezervatu.

Nakon potpisivanja protokola o saradnji upriličena je tribina posvećena stogodošnjici od probijanja Solunskog fronta, koju su održali msr Ognjen Karanović i msr Srđan Graovac, dugogodišnji saradnici i predavači KCNS-a. Kao još jedan znak gostoprimstva od strane domaćina iz Gračanice, predstavnicima Kulturnog centra Novog Sada priređen je obilazak manastira Gračanica.

Autor: 021.rs

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Povezane vesti

Potpisan protokol o saradnji Kulturnog centra Novi Sad i Doma kulture Gračanica

Izvor: Danas, 05.Okt.2018

Direktor Kulturnog centra Novog Sada Bojan Panaotović i direktor Doma kulture Gračanica Živojin Rakočević potpisali su danas protokol o saradnji u oblasti kulture uz prisustvo velikog broja građana i medijskih ekipa. Članak Potpisan protokol o saradnji Kulturnog centra Novi Sad i Doma kulture...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.