Izvor: Luftika.rs, 07.Apr.2019, 18:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Postoji li negde na svetu neko ko izgleda baš kao i vi? Pronađi svog dvojnika!

Sigurno ste se u životu zapitali da li negde na svetu postoji neko ko izgleda kao i ja.
Na internetu postoji odgovor i na to pitanje, a na stranici I Look Like You osim što možete otkriti kako izgleda vaš dvojnik, možete saznati i iz kog dela sveta dolazi.
Potrebno je samo da uploadujete svoju fotografiju na stranicu, a program će vam izbaciti lokaciju i korisničko ime dvojnika, kao i procenat u kojem se vaš izgled podudara.
Što je najbolje od svega, svoj izgled možete >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << na isti način da uporedite i sa svojim najdražim poznatim ličnostima.
Cela ideja potiče iz programa sigurnosnih službi koje koriste tehniku prepoznavanja lica kako bi lakše i brže našli kriminalce i druge opasne zločince.
Zahvaljujući njima, sad i vi možete saznati gde živi neko ko liči na vas.
Kompanija iz Novog Sada pionir u pravljenju naših digitalnih dvojnika

Nastavak na Luftika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.