Izvor: Radio 021, 10.Sep.2019, 22:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poslednja deonica na istočnom kraku Koridora 10 biće završena do oktobra

Poslednja deonica Bancarevo - Crvena Reka, od 12,3 kilometra, biće završena do kraja oktobra, rekli su u Koridorima Srbije.

Tada bi trebalo da bude pušten u saobraćaj i deo od 9,4 kilometra od Proseka do Bancareva, koji je završen ranije. Najzahtevniji posao je izgradnja galerije radi trajne stabilizacije kosine C6 na ulazu u tunel Bancarevo u levoj saobraćajnoj traci.

Kompanija Integral inženjering uveliko radi na izgradnji galerije, koja će natkriti levu traku >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << auto-puta u dužini od 160 metara, pišu Novosti.

"U toku su radovi na asfaltiranju leve trake auto-puta i na opremanju deonice saobraćajnom signalizacijom. Privodi se kraju i opremanje tunela Bancarevo elektromašinskom opremom. U toku su i radovi na stabilizaciji još dve kosine", navode u Koridorima.

Na ovoj deonici je izgrađeno pet mostova ukupne dužine 297,3 metra, 27 kosina i tunel Bancarevo dužine 733 metra.

Autor: Novosti

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.