Posle četiri meseca ponovo može preko Banstola

Izvor: Radio 021, 21.Sep.2018, 08:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Posle četiri meseca ponovo može preko Banstola

Radovi na putu od Sremskih Karlovaca do Banstola, uključujući i raskrsnicu Čortanovci, završeni su i vozila ponovo mogu da saobraćaju starim putem za Beograd.

Kako saopštavaju iz "Puteva Srbije", svi radovi na "kompletnoj rekonstrukciji u skladu sa standardima savremenog drumskog saobraćaja su završeni u predviđenom roku".

Predviđeni rok za završetak, kako je najavljeno na početku radova, bio je 1. septembar, ukoliko, kako je tada navedeno, vremenski uslovi >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << to budu dozvolili.

Put preko Banstola bio je potpuno zatvoren za saobraćaj od 20. maja, a rekonstrukcija ove deonice duge sedam kilometara počela je 23. aprila.

Radovi su obuhvatali kompletnu rekonstrukciju puta i proširenje za najmanje jedan metar, u zavisnosti od terena, a vrednost investicije iznosi blizu 240 miliona dinara.

Pre radova, ovim putem je dnevno prolazilo više od 5.300 vozila.

Autor: 021.rs

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Povezane vesti

Puštena u saobraćaj deonica Sremski Karlovci – Banstol

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 21.Sep.2018

Radovi na putu od Sremskih Karlovaca do Banstola, uključujući i raskrsnicu Čortanovci, završeni su i vozila ponovo mogu da saobraćaju starim putem ka Beogradu. 

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.