Poslanica Ana Stevanović napustila DJB

Izvor: Radio 021, 05.Nov.2018, 14:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poslanica Ana Stevanović napustila DJB

Poslanica liste Pokreta Dosta je bilo Ana Stevanović objavila je da je podnela ostavku na sve funkcije u Pokretu i istupila iz članstva.

"Usled protivstatutarne inicijative za smenu aktuelnog predsednika Dosta je bilo Branislava Mihajlovića, kao i zbog narušenih vrednosti i principa unutar pokreta, istupam iz članstva u pokretu Dosta je bilo i podnosim ostavku na sve stranačke funkcije", navela je Stevanović na svom Tviter profilu.

Ona je objavila da je >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << Mihajlović legitimno izabran predsednik DJB i da je ona bila u njegovom timu i svedočila "ogromnoj posvećenosti, neverovatnoj energiji i neizrecivoj pažnji za brigu o oporavku i daljem rastu organizacije".

Stevanović je zahvalila kolegama na dosadašnjoj saradnji i svim bitkama koje su zajedno vodili, kao i na prilici da od Srbije stvore zemlju u kojoj se lepo živi i radi.

Autor: Fonet

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.