Izvor: Radio 021, 20.Jun.2019, 16:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poraz srpskih odbojkašica za oproštaj od Lige nacija

Podmladjeni sastav ženske odbojkaške reprezentacije Srbije izgubio je danas od Kine sa 3:0 (25:16, 25:17, 25:17), u poslednoj utakmici Lige nacija.

- Presudio je kvalitet u servisu i prijemu. Dobro su nas pritisle servisom. Kada smo koliko-toliko kontrolisali servis, utakmica je bila egal. Ti periodi, na žalost, nisu bili toliko dugački - rekao je trener Branko Kovačević posle utakmice.

Srbija je Ligu nacija završila sa pet pobeda i 10 poraza.

- Siguran >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << sam da je ovo bila velika škola. Ako planiraju da igraju odbojku na ovom nivou, videle su koliko im toga fali, a mnogo im fali. Neke su mlade, neke ne toliko. Moraju da posvete pažnju kako tehničkom, tako i fizičkom napredovanju - kazao je Kovačević.

Srpske odbojkašice se neće još vratiti iz Kine, pošto će u nedelju u gradu Čangšu igrati prijateljsku utakmicu sa mladom selekcijom te zemlje.

Autor: Beta

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.