Popović prvi na Srbija openu

Izvor: RTS, 20.Sep.2009, 13:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Popović prvi na Srbija openu

Najbolji mladi srpski streličar Luka Popović (Elit arčeri, Beograd)pobedio je u disciplini olimpik na prvom turniru Srbija open, koji je orgnazovao novi beogradski klub Košutnjak.

Drugo mesto pripalo je Srđanu Radoševiću (NS 2002, Novi Sad), dok je treće mesto zauzeo Ivan Tasić iz Niš Gramontinženjeringa.

Kompaund stilom, sa lukovima sa točkićima, trijumfovao je Danilo Mioković iz Pančeva, ispred druga iz kluba Viktora Ignjatova i Velimira Kojića iz mladog, >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << poletnog beogradskog kluba Elit arčeri, koji je pomogao domaćinima u organizaciji.

Prema ocenama učesnika i gostiju turnir je ispunio najviše standarde i do sada takva organizacija u ovom atraktivnom sistemu tkmičenja nije viđena na našim streličarskim nadmetanjima.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.