Izvor: Luftika.rs, 20.Okt.2019, 15:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pomozimo Milošu da pobedi tumor na mozgu

Humanitarna fondacija BUDI HUMAN – Aleksandar Šapić prikuplja novčana sredstva za Miloša Gutešu (1990).
Miloš se od 2013. godine bori sa karcinomom mozga. Do sada je imao dve operacije na otvorenom mozgu. Treća operacija nije prihvatljivo rešenje zbog veoma visokog rizika da će Miloš ostati paralizovan.
Miloš je prvi put operisan kad je imao dvadeset i tri godine, 2013. godine, na Kliničkom Centru Vojvodine, odeljenje Neurohirurgije u Novom Sadu, gde su mu uklonili tumor. >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << Posle prve operacije se dobro oporavio i živeo je zdrav život, bavio se sportom, nastavio je svoje studiranje.
Tumor se vratio početkom 2019. godine i Miloš je drugi put operisan na istoj klinici u martu. Posle operacije u martu, Miloš nije uspeo da se oporavi, a tumor je počeo naglo da raste. Da bi se u septembru zbog čestih gubitaka svesti ponovo našao u Kliničkom Centru Vojvodine u borbi za život.
Rešenja poput hipertermije, protonskog zračenja i hemioterapije, zajedno sa imunoterapijom, kako tvrde doktori u Nemačkoj, jedino su rešenje da ovaj mladi čovek preživi i nastavi život bez posledica.
Ovaj Zrenjaninac se trenutno nalazi na lečenju u Frankfurtu, u medicinskoj ustanovi specijalizovanoj za naprednu medicinu. U ovom trenutku se čekaju rezultati testova koji bi trebalo da odrede dalji tok lečenja.
Za Milošev život! Budimo humani!
Pomozimo Milošu!
Slanjem SMS poruke: Upišimo 719 i pošaljimo SMS na 3030
Slanjem SMS poruke iz Švajcarske: Upišimo human719 i pošaljimo SMS na 455
Uplatom na dinarski račun: 160-555295-69
Uplatom na devizni račun: 00-540-0004273.3
IBAN: RS35160005400004273335
SWIFT/BIC: DBDBRSBG
Uplatom platnim karticama putem linka: E-doniraj
Uplatom sa vašeg PayPal naloga putem linka: PayPal
Milošu možete pomoći i OVDE.

Nastavak na Luftika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.