Izvor: Luftika.rs, 07.Jul.2020, 19:09

Policijski čas u Beogradu od petka do ponedeljka, zabrana okupljanja više od 5 ljudi

Situacija sa koronavirusom u Beogradu je kritična, zbog čega se zabranjuju sva okupljanja na javnom mestu za više od pet ljudi.
Od petka do ponedeljka na snazi će biti policijski čas, to jest zabrana kretanja, rekao je predsednik Aleksandar Vučić u obraćanju građanima.
U ovom trenutku na respiratorima je više od 120 ljudi, a situacija je alarmantna u Beogradu, a ozbiljna u još četiri grada u Srbiji, kazao je Vučić, a preneo N1.
Vučić je kazao da će tokom policjskog >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << časa od petka do ponedeljka u određeno vreme biti obezbeđeno vreme za šetanje kućnih ljubimaca, izlazak penzionera u šetnje i majke sa decom.
Vučević najavio uvođenje vanredne situacije i u Novom Sadu, situacija sve gora

Nastavak na Luftika.rs...






Povezane vesti

Vučić: Voleo bih da uvedemo policijski čas u celoj Srbiji

Izvor: JužneVesti.com, 07.Jul.2020

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić najavio je zabranu kretanja ovog vikenda, ali nije precizirao da li će to važiti za Beograd ili za celu Srbiju. On, ipak, kaže, da bi voleo da policijski čas bude uveden u celoj Srbiji, ali ne zna da li će ga poslušati Krizni štab...U obraćanju koje je trajalo...

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.