Izvor: Radio 021, 03.Jan.2020, 14:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Policija poziva vlasnike da obiđu kuće između Niša i Knjaževca

Policija i Žandarmerija 15. dan zaredom tragaju za Ninoslavom Jovanovićem zbog otmice Monike Karimanović (12) iz Suvog Dola.

Potraga se kao i prethodnih dana odvija na području oko Niša, Svrljiga i Knjaževca. Policija je pozvala građane da obiđu svoje prazne objekte u tom području.

Uznemirenje građana u četvrtak uveče izazvalo je pisanje pojedinih medija da je potraga proširena i na niško naselje Duvanište, ali se ispostavilo da to nije tačna vest. >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 <<

Policija apeluje na vlasnike kuća i vikendica na području između Niša i Knjaževca da obiđu svoje objekte, jer je sasvim sigurno da se Jovanović unapred pripremao za izvršenje krivičnog dela i u zemunicima i napuštenim kućama skladištio vodu i hranu.

U selima u kojima se traga za otmičarem prazno je od 80 do 90 odsto kuća, a policija nema ovlašćenja da provaljuje u zaključane objekte.

Monika Karimanović koju je Jovanović 20. decembra oteo na putu do škole oporavlja se od 29. decembra na Klinici za dečju hirurgiju u Nišu. Ona je tog dana pronađena u napuštenoj kući u selu Pasjača pored Niša.

Autor: Beta

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.