Izvor: Radio 021, 26.Jan.2020, 20:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Policija na aukciji prodala automobil pun droge

Tajlandska agencija za borbu protiv narkotika izvinila se nakon što je slučajno na aukciji prodala automobil u kojem je bilo skriveno na desetine hiljada tableta amfetamina.

Kako piše BBC, kupac je za Hondu CR-V platio 586.000 bahta (oko 17.000 evra), a aukcija je održana u januaru nakon što je auto zaplenjen prošle godine. Međutim, kad ga je poslao na popravke, automehaničari su otkrili 94.000 pilula u njegovom braniku.

Zvaničnici su poručili da će ubuduće >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << vršiti detaljnije pretrage.

Otkrivene pilule bile su u kutijama skrivenim u tajnom odeljku iza branika, a predstavljale su mešavinu metamfetamina i kofeina. Kad je vozilo zaplenjeno u severnoj provinciji Čiang Rai, 100.000 takvih pilula pronađeno je na njegovom zadnjem sedištu.

Mehaničar i novi vlasnik biće nagrađeni za saradnju s policijom.

Autor: 021

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.