Izvor: Luftika.rs, 11.Jul.2020, 10:41

Policija interveniše iz kola Hitne pomoći, monah Antonije ponovo u akciji (VIDEO)

Protesti protiv aktuelne vlasti održani su i sinoć širom Srbije. U Beogradu je došlo do okršaja između demonstranata i policije ispred Narodne skupštine, a do sukoba je dolazilo i na ulicama prestonice.
U jednom od incidenata zabeleženo je i kako policija koristi kola Hitne pomoći za akcije protiv okupljenih građana.
– Policija vas i leči, policija vas i bije – prokomentarisao je monah Antonije koji se već suprostavio policiji i branio demonstrante.



>> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << /> Policija koristi hitnu pomoć za transport. Ispričana priča.
Gepostet von Bora Konj am Freitag, 10. Juli 2020

Antonije je bio prisutan i u trenutku kada je policija u civilu pokušavala da uhapsi jednog od demonstranata. Snimak je objavio KRIK, a na njemu vidimo građane i monaha kako ponovo pritiče u pomoć.


Pokušaj hapšenja na protestu u Beogradu
Jednog od učesnika protesta pokušali su da uhapse policajci u civilu, ali nakon što su demonstranti oko njega glasno negodovali policija je odustala od hapšenja.,,Je l to radite iz principa", povikala je jedna devojka.
Gepostet von KRIK – Mreža za istraživanje kriminala i korupcije am Freitag, 10. Juli 2020

Policajac: Agenti OPA tukli i hapsili narod po naređenju iz kabineta na Andrićevom vencu (VIDEO)

Nastavak na Luftika.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.