Izvor: Novine novosadske, 13.Jul.2012, 15:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pokušaj ubistva na Bulevaru potvrđen i od Apelacionog suda

Apelacioni sud potvrdio je presudu Višeg suda u Novom Sadu kojom je za pokušaj ubistva Ivan Vlajkov iz Bečeja osuđen na sedam godina i tri meseca zatvora, a Novosađanin Radivoj Radulović na osam godina.
Trećeoptužena je Gorana Ećimović iz Novog Sada koja se tereti za razbojništvo i njoj je dosuđena dvogodišnja zatvorska kazna, saopštila je portparolka suda Svetlana Tomić-Jokić.
Po navodima optužnice, 5. aprila prošle godine, oko 21:30 sati, Vlajkov i Radulović su na >> Pročitaj celu vest na sajtu Novine novosadske << predlog Gorane Ećimović, pokušali da opljačkaju Ninoslava M. za koga je ona znala da ima dosta novca i heroina, koji je od njega kupovala.
Gorani se pripisuje da je pozvala Ninoslava telefonom i dogovorila kupovinu ove droge, a kada je on stigao na dogovoreno mesto na uglu ulica Novosadskog sajma i Kosančić Ivana prišli su mu Vlajkov i Radulović koji su preteći nožem tražili da im da sve što ima kod sebe.
Nakon pružanja otpora, Radulović ga je ubo nožem u stomak, nakon čega se Ninoslav otrgao i pokušao bekstvo u pravcu Bulevara. Kada su ga sustigli ispred zgrade na Bulevaru oslobođenja 66, nekoliko puta su ga uboli nožem u grudi i zadnjicu, nakon čega su mu uzeli torbicu u kojoj je nosio novac i drogu. Policija je već sledeći dan uhapsila okrivljene.

Nastavak na Novine novosadske...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Novine novosadske. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Novine novosadske. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.