Izvor: Radio 021, 26.Maj.2020, 20:28

Pokrenuta platforma "Dojavi" za pomoć ugroženima

Nevladina organizacija "A11 - Inicijativa za ekonomska i socijalna prava saopštila je danas da je pokrenula platformu "Dojavi" koja će pružiti mogućnost da se objedine informacije kako bi pomoć koja je najugroženijima neophodna do njih stigla najbrže moguće.

Platforma će pružiti mogućnost komunikacije između organizacija, volonterskih grupa, donatora i pojedinaca koji su kroz svoj rad upoznati sa specifičnim problemima na terenu sa kojima se suočavaju različite ugrožene >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << grupe.

U međusobnoj komunikaciji, korisnici platforme će moći bliže da se upoznaju sa potrebama svake pojedinačne grupe koja je uneta u bazu podataka, kako bi se raspodela raspoložive pomoći napravila na najbolji način i u skladu sa trenutnom situacijom na terenu, prema stepenu hitnosti i ugroženosti.

Autor: FoNet

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.