Pokrenut stečaj u ATP Vojvodina

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 15.Dec.2008, 20:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pokrenut stečaj u ATP "Vojvodina"

NOVI SAD - Odlukom Trgovinskog suda u preduzeću "ATP Vojvodina" danas je pokrenut stečaj. Kako je izjavila portparolka suda Nataša Kiš, ročište je nakratko prekinuto zbog nove dojave o podmetnutoj bombi u zgradi novosadskog suda.

"Ipak, proces je nastavljen i održan, u odsustvu dužnika koji je uredno pozvan", dodala je ona, uz napomenu da je na sudsko rešenje moguća žalba u roku od osam dana, javlja Radio 021.

Za stečajnog upravnika u ATP >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << "Vojvodina" određen je Nebojša Bajić iz Novog Sada, dok će postupak voditi sudija Jasmina Zjalić.

Prvo poverilačko ročište zakazano je za 5. februar, a ispitno za 26. mart naredne godine. Podsećamo, prethodno ročište povodom uvođenja stečaja u "ATP Vojvodinu" takođe je odloženo zbog lažne dojave o podmetnutoj bombi.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.