Pokrajinski ombudsman nagradio NDNV

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 20.Dec.2008, 13:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pokrajinski ombudsman nagradio NDNV

NOVI SAD - Nezavisno društvo novinara Vojvodine (NDNV), čije je sedište u Novom Sadu, ovogodišnji je dobitnik nagrade za razvoj ljudskih prava, koju petu godinu zaredom dodeljuje pokrajinski ombudsman, saopšteno je iz Pokrajinskog sekretarijata za informacije.

"Aktivnostima poput raznih akcija, mitinga, javnih rasprava i obrazovnih aktivnosti NDNV je nedvosmisleno zagovaralo pravo na miran i bezbedan život, ustavom zagarantovan princip sekularnosti, pravo na slobodu mišljenja >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << i govora, na slobodu okupljanja, kao i prava na različitost", navodi se u obrazloženju nagrade.

Pokrajinski ombudsman Petar Teofilović uručiće nagradu predsedniku NDNV-a Dinku Gruhonjiću u ponedeljak, 22. decembra u zgradi Izvršnog veća Vojvodine u Novom Sadu.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.