Pokrajina za omladinu izdvojila 10 miliona

Izvor: Radio 021, 18.Mar.2016, 23:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pokrajina za omladinu izdvojila 10 miliona

Pokrajinski sekretarijat za sport i omladinu dodelio je danas ugovore za 35 projekata prijavljenih na konkurs za sanaciju, adaptaciju i opremanje omladinskih udruženja i domova kulture, vrednih 10 miliona dinara.

Sekretarka za sport i omladinu Marinika Tepić rekla je na dodeli ugovora da centralizacija ne sme da postoji kada su u pitanju mladi i njihov položaj.

"Kroz sve naše projekte i programe trudili smo se da našoj deci omogućimo jednake uslove, da sve što >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << imaju mladi u Novom Sadu, Pančevu ili Subotici, imaju i mladi u Čenti, Bezdanu ili Vladimirovcu", kazala je Tepić.

Ona je istakla da je sekretarijat jedini državni organ u Srbiji koji i na taj način pomaže rad organizacija koje se bave mladima.

Autor: 021

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.