Pokrajina pomaže otvaranje savetovališta za mlade u opštinama

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 21.Nov.2008, 17:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pokrajina pomaže otvaranje savetovališta za mlade u opštinama

NOVI SAD - Vojvođanski sekretarijat za socijalnu politiku i demografiju dodelio je danas 800.000 dinara domovima zdravlja u Kuli, Staroj Pazovi i Kikindi za opremanje savetovališta za mlade koja bi uskoro trebalo da počne da radi.

Resorna sekretarka Novka Mojić izjavila je da potpisivanjem tog ugovora sekretarijat nastavlja aktivnosti u okviru Programa demografskog razvoja Vojvodine na očuvanju i unapređenju reproduktivnog zdravlja mladih.

"Naš cilj je da >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << savetovališta učini dostupnim celokupnoj adolescentskoj populaciji u Vojvodini, kako bi se edukacijom mladih sačuvalo njihovo reproduktivno zdravlje, koje ima izuzetan demografski značaj", rekla je Mojićeva.

Danas su potpisani i ugovori o dodeli sredstava za nastavak započetih aktivnosti u savetovalištima za mlade pri domovima zdravlja u Inđiji, Novom Sadu, Sremskoj Mitrovici, Rumi, Bačkoj Palanci, Bačkoj Topoli, Baču, Novom Kneževcu, Vršcu, Pančevu, Bečeju, Somboru, Subotici.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.