Izvor: Radio 021, 01.Mar.2021, 09:14

Pojedine ulice u Novom Sadu bez vode zbog havarije

Pojedine ulice u Novom Sadu nemaju vode zbog havarije.

Bez vode će do 11 časova biti Balkanska i deo Temerinske ulice, od broja 86 do 116.

Postoji mogućnost da će u toku radova, ukoliko za tim bude potrebe, blokada vodovodne mreže biti produžena i proširena, navode u "Vodovodu".

Autor: 021.rs

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Bez vode do 11 sati Balkanska i deo Temerinske ulice, do 12 sati ceo Čenej

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 01.Mar.2021

Zbog radova na sanaciji havarije bez vode će do 11 sati biti Balkanska i deo Temerinske ulice (br. 86 – 116) dok će ceo Čenej biti isključen sa vodovodne mreže do 12 časova, obaveštavaju iz novosadskog "Vodovoda i kanalizacije"...Postoji mogućnost da će u toku radova, ukoliko za tim bude potrebe,...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Ulica Aranj Janoša u utorak bez vode

Izvor: Radio 021, 01.Mar.2021

Ulica Aranj Janoša u utorak, 2. marta neće imati vode zbog radova...Ova ulica bez vode će biti od 8 do 14 časova...Postoji mogućnost da će u toku radova, ukoliko za tim bude potrebe, blokada vodovodne mreže biti produžena i proširena, navode u "Vodovodu"...Autor: 021.rs..Preuzimanje delova teksta...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.