Počuči oduzet pasoš

Izvor: Radio 021, 30.Mar.2016, 13:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Počuči oduzet pasoš

Viši sud u Beogradu izrekao je Radomiru Počuči zabranu napuštanja boravišta i oduzeo pasoš, nakon što je ukinuo pritvor iz 2014. godine zbog izbegavanja suda.

Rešenjem krivičnog vanpretresnog veća Višeg suda Počuči je takođe naloženo da se javlja nadležnoj policijskoj upravi svakog 1. i 15. u mesecu, rekla je portparolka suda Tanja Koljenšić.

"Okrivljeni je upozoren da se, ukoliko prekrši izrečenu zabranu, protiv njega može odrediti teža mera", napomenula >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << je Koljenšić.

Počuča, koji je proteklih godina ratovao u Ukrajini na strani proruskih trupa juče je pušten iz Okružnog zatvora, nakon što je u nedelju bio uhapšen po poternici Višeg suda u Beogradu.

Autor: Tanjug

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.