Počinje rekonstrukcija dela Tolstojeve

Izvor: Radio 021, 05.Nov.2018, 08:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Počinje rekonstrukcija dela Tolstojeve

Rekonstrukcija dela Tolstojeve ulice počinje danas, 5. novembra.

Kako su najavili iz Uprave za građevinsko zemljište, radovi na delu Tolstojeve, od Puškinove do Hopovske trajaće šest meseci.

Podsetimo da su radovi vredni 93,4 miliona dinara sa PDV-om, a izvode ih "Put invest" iz Sremske Kamenice, "Energo pro" iz Novog Sada, "Tim cop" iz Temerina i "AB & CO Geosystems" iz Novog Sada.

Projektom je predviđeno da bude asfaltirano oko >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << 330 metara kolovoza, a u skoro istoj dužini će biti postavljene vodovodne i kanalizacione cevi, kao i 14 stubova javne rasvete.

Autor: 021.rs

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.