Počinje podnošenje prijava protiv bahatih vozača na pružnim prelazima

Izvor: Radio 021, 01.Nov.2018, 11:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Počinje podnošenje prijava protiv bahatih vozača na pružnim prelazima

Nakon snimaka koji prikazuju kako pojedini vozači voze preko pruge kada su rampe spuštene, Infrastruktura železnica Srbije odlučila je da počne s podnošenjem prijava protiv vlasnika vozila kojima su počinjeni prekršaji.

"Rukovodstvo Infrastrukture železnica Srbije je praktično donelo odluku da se po tim materijalima počne od sada sa podnošenjem priijava nadležnim organima", rekao je za TV Prva predstavnik za medije Infrastrukture železnice Srbije Nenad Stanisavljević.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << />
Podsetimo, Infrastruktura železnice Srbije objavila je u utorak snimke sa sigurnosnih kamera na pružnim prelazima širom zemlje. Na tim snimcima je zabeleženo nebezbedno i bahato ponašanje učesnika u drumskom saobraćaju, u situacijama kada su rampe spuštene i nailazi voz.

"U desetak minuta odabranog materijala vide se situacije na pružnim prelazima koje će uplašiti, začuditi ili podsetiti na neke scene iz akcionih filmova", saopštilo je to preduzeće, a celo saopštenje, kao i snimak koji je preduzeće objavilo možete pronaći OVDE.

Autor: TV Prva

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.