Izvor: Radio 021, 27.Maj.2020, 07:17

Počinje izrada godišnjih karata po povlašćenim cenama

Na prodajnim mestima GSP-a danas, 27. maja počeće izrada godišnjih karata po povlašćenim cenama, za sve kategorije korisnika usluga prevoza koje su to pravo ostvarile i prošle godine.

Cena karte ostala je nepromenjena i iznosi 1.650 dinara, dok izrada karte košta 375 dinara.

Detaljnije o povlašćenim kategorijama korisnika OVDE.

Uslovi za izradu

Građani stariji od 65 godina dužni su da zahtev podnesu lično i >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << da prilože fotografiju formata kao za ličnu kartu i ne stariju od šest meseci, ličnu kartu na uvid ili popunjen zahtev koji se može dobiti na svim prodajnim mestima.

Građani stariji od 65 godina moći će da izrade svoje karte na svim prodajnim mestima GSP-a.

Ostale kategorije korisnika zahteve za izradu godišnjih karata podnose na šalterima blagajne na MAS-u, a na osnovu spiskova institucija, organizacija i udruženja kojima pripadaju, ili na osnovu zdravstvene dokumentacije i potvrde od nadležne zdravstvene ustanove, ne starije od šest meseci (original na uvid).

Autor: 021.rs

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.