Izvor: Radio 021, 08.Dec.2019, 20:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Počeo da radi novi putni prelaz u Odžacima

Na pruzi Novi Sad - Bogojevo, u Odžacima, pušten je u rad novi, automatizovani putni prelaz, kako bi se podigao nivo bezbednosti na tom mestu, saopštilo je preduzeće "Infrastruktura železnice Srbije".

Reč je o putnom prelazu koji se nalazi između mesta Odžaci i Lalić, koji je ranije bio obezbeđen znakovima vertikalne drumske signalizacije, a automatizovan prelaz pušten je u rad u četvrtak.

Izgradnja je trajala oko mesec i po dana, a putni prelaz u Odžacima >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << sada je obezbeđen automatskim polubranicima i savremenim signalno-sigurnosnim uređajima, i postavljeni su video nadzor i reflektorsko obezbeđenje.

"Infrastruktura železnice Srbije" postavila je vibro trake za usporavanje drumskog saobraćaja pre putnog prelaza, kao i novi tip vertikalne drumske signalizacije, koji vidljivo upozoravaju na približavanje putnom prelazu.

Putni prelaz u Odžacima je 22. novi putni prelaz koji je "Infrastruktura železnice Srbije" izgradila i automatizovala tokom prošle i ove godine.

Autor: Tanjug

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.