Počela demontaža mosta Boško Perošević

Izvor: Radio 021, 07.Okt.2018, 09:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Počela demontaža mosta "Boško Perošević"

Počelo je rasklapanje mosta "Boško Perošević", odnosno montažno-demontažnog mosta MD-88, koji je Novosađane, i sve oni koji su prolazili kroz Novi Sad, služio više od 18 godina.

Radnici su skinuli prvi deo konstrukcije mosta sa novosadske strane i krenuli sa njegovim rasklapanjem. Pokrajinska vlada je u 2018. godini izvodila oko 790 miliona dinara za finalne radove na novom drumsko-železničkom mostu i za uklanjanje starog mosta.

Prema ranijim pisanjima, rasklopljeni >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << delovi mosta "Boško Perošević" biće smešteni na prostoru ranžirne stanice, po zahtevu "Infrastrukture železnice Srbije". Demontaža ovog mosta bila je u sklopu ugovora o izgradnji novog "Žeželjevog mosta", ali je ona do sada bila uslovljena izgradnjom dela pristupnih saobraćajnica.

Krenuli su radovi na demontaži privremenog železničkog mosta "Boška Peroševića". Foto: Blavak&AeroDron pic.twitter.com/3bSoOAOb4l

— NSBuild (@NS_Build) October 6, 2018

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Počelo rasklapanje mosta: Umesto 4 godine, odslužio punoletstvo

Izvor: B92, 07.Okt.2018

U Novom Sadu je počelo rasklapanje mosta "Boško Perošević", montažno-demontažnog mosta koji je služio više od 18 godina...Radnici su skinuli prvi deo konstrukcije mosta sa novosadske strane i krenuli sa njegovim rasklapanjem. Pokrajinska vlada je u 2018. godini izdvojila oko 790 miliona dinara...

Nastavak na B92...

Počelo rasklapanje mosta „Boško Perošević“

Izvor: NoviSad.com, 07.Okt.2018

Rasklapanje mosta „Boško Perošević“, odnosno montažno-demontažnog mosta MD-88 počelo je ovih dana. Napravljen da traje četiri godine, a Novosađane i sve oni koji su prolazili kroz Novi Sad služio je više od 18 godina..

Nastavak na NoviSad.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.