Pobeda Jojkića na Dunavskom kupu

Izvor: B92, 15.Mar.2009, 16:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pobeda Jojkića na "Dunavskom kupu"

Individualac iz Novog Sada Dejan Jojkić pobedio je na ciklo kros trci u Studentskokm parku u Novom Sadu kojom je počeo 17. "Dunavski kup".

Jojkić je stazu prešao za 45,9 minuta, ispred člana Partizana Miloša Bukvića, dok je treći bio Slobodan Radovanović, glan Elite, koja je bila organizator tke.

U kategoriji veterana i mastersa na stazi od 14,4 kilometara trijumfovao je Goran Nikić iz Vojvodine u vremenu 31,05 minuta, ispred klupskog kolege Milovana >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Grujičića i roberta Sentija iz Elite.

U Novom Sadu su vozile i dame, a slavila je Vanesa Durman iz novosadskog „Ris sajklinga" u vremenu 34,14. Na drugom emstu je biola Jelena Škojić iz Vojvodine, dok je trećeplasirana bila Jovana Uzelac iz Sombora.

Najmasovnije takmičenje amatera i mastersa u srpskom biciklizmu „Dunavski kup" startovao je u Novom Sadu, gde će biti održan i šampionat Srbije za amatere i veterane u ciklo krosu 22. marta. Trka će se bodovati i za „Dunavski kup" koji ove godine ukupno ima 20 trka.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.