Izvor: Radio 021, 03.Jul.2020, 22:19

Pljuskovi, grmljavina i grad u većem delu Srbije

Olujno nevreme, praćeno grmljavinom, jakim pljuskovima i gradom pogodilo je veći deo Srbije.

Grad je padao u Boru i u Topoli, dok su obilne padavine izazvala bujice na vodotokovima u Gornjem Milanovcu.

Jaki pljuskovi sa grmljavinom i gradom pogodili su i Smederevsku Palanku, Loznicu kao i srednji Banat, prenose beogradski mediji.

Na sajtu Republičkog hidrometeorološkog zavoda navedeno je da će se oblačnost koja je uslovila nevreme u Mačvanskom, Kolubarskom >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << i Zlatiborskom okrugu pomerati ka Moravičkom i Šumadijskom okrugu. Meteorolozi nestabilno vreme najavljuju i u narednim danima.

Prognozira se da će do utorka, 7. jula, biti promenljivo oblačno, mestimično sa pljuskovima i grmljavinom, a ponegde su moguće i nepogode sa velikom količinom padavina i gradom. Od srede, 8. jula, očekuje se pretežno sunčano vreme sa temperaturom do 30 Celzijusovih stepeni.

Autor: Srna

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.