Plišana krava spasla život dečaku koji je pao kroz prozor

Izvor: Radio 021, 27.Jun.2017, 11:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Plišana krava spasla život dečaku koji je pao kroz prozor

Dvogodišnjak iz Čelzija u Masačusetsu pao je kroz prozor sa drugog sprata, a život mu je spasila velika plišana igračka koju je čvrsto držao.

Luis Eduardo Gomez je skakao po svom krevetu i u jednom trenutku je prejako odskočio i ispao kroz prozor.

Na svu sreću dečak je držao veliku plišanu igračku - kravu, na koju je pao i ona mu je ublažila pad. Plišana krava je dugačka oko 60 centimetara.

- Dečak je pao na beton sa drugog sprata i visine >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << oko 5 metara. Lako je mogao da polomi kosti ili da bude ozbiljno povređen. Bio je svestan kada je stigla pomoć i konstatovane su mu samo manje povrede. Ima ogrebotine i čvorugu – rekao je zamenik šefa vatrogasne službe Čelzija Džon Kvateri.

Luis se sa porodicom doselio iz Gvatemale u Ameriku pre pet meseci, a njegov ujak kaže da je plišana krava njegova ominjena igračka i da se od nje ne odvaja.

Autor: Boston globe

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.