Planule karte u Areni za premijeru Star Wars 17. decembra

Izvor: Radio 021, 20.Okt.2015, 14:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Planule karte u Areni za premijeru Star Wars 17. decembra

Karte za premijernu ponoćnu projekciju sedmog dela serijala Ratova zvezda - "Buđenje sile" (Star Wars - "The Force Awakens") skoro su rasprodate u bioskopu "Arena cineplex" u Novom Sadu, saznaje 021.

Ulaznice za projekciju zakazanu za 17. decembar u 00.01h, odnosno minut posle ponoći bukvalno su razgrabljene dva meseca pre premijere, a 440 srećnika će biti među prvima u svetu koji će pogledati film.

Da počinje prodaja karata za premijeru fanovi serijala >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << Ratova zvezda znali su još pre vikenda, tako da su mnogi već u ponedeljak ujutro od 9 časova obilazili bioskop. Portparolka Arene cineplex Jelena Galetin kaže za 021.rs da je prodaja počela oko 13 časova i da je za svega pola sata prodato oko 250 karata. Ostalo je još nekoliko desetina ulaznica, a očekuje se da i one danas budu rezervisane.

Prema njenim rečima, ovakva reakcija najvernijih fanova ovog serijala filmova se i očekivala. Procena je da će kada počne redovno prikazivanje filma biti ogroman broj gledalaca jer je ovo najočekivaniji film u 2015. godini.

Redovno prikazivanje filma počinje od 17. decembra u više sala, a karte će biti u prodaji tek tada.

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.