Izvor: Radio 021, 12.Apr.2021, 18:35

Planira se biciklistička staza na starom putu od Novog Sada do Beograda

Početak radova na izgradnji Fruškogorskog koridora očekuje se prvih dana maja, izjavio je predsednik Pokrajinske vlade Igor Mirović nakon sastanka sa ministrom građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Tomislavom Momirovićem.

Mirović je naveo da je Pokrajinska vlada izdala dozvolu za postavljanje gradilišnog kampa.

Na sastanku održanom u Pokrajinskoj vladi bilo je reči o realizaciji i drugih infrastrukturnih projekata u Vojvodini, od nacionalnog značaja, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << poput pripreme projektne dokumentacije za izgradnju auto-puta Novi Sad – Zrenjanin – Beograd, o izgradnji brze saobraćajnice koja će povezati Sombor i Kikindu, kao i o podršci Pokrajinske vlade realizaciji projekta brze pruge od Novog Sada do granice sa Mađarskom.

Na današnjem sastanku dogovoreno je i da bude formirana radna grupa za izgradnju biciklističke staze od Novog Sada do Beograda, na staroj trasi puta, kao i od Petrovaradina do Beočina, što će biti realizovano zajedno sa lokalnim samoupravama.

Bilo je reči i o nastavku rekonstrukcije puta Begeč – Bačka Palanka, priključku deonice Opovo – Debeljača na državni put, kao i o rekonstrukciji puta od Sremskih Karlovaca do Petrovaradina.

Autor: 021.rs

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.