Planinarenje Fruškom gorom u nedelju

Izvor: Radio 021, 02.Okt.2015, 21:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Planinarenje Fruškom gorom u nedelju

Planinarsko društvo "Naftaš" u nedelju 4. oktobra organizuje jednodnevnu planinarsku akciju na Fruškoj gori, sa rutom Paragovo - Glavica - Astal - Rajkovac - Staro Hopovo - Novo Hopovo - Žarkovac - Informativni centar - Paragovo.

Polazak je u 8.50 časova, redovnom autobuskom linijom broj 72 za Paragovo. Autobus kreće sa stajališta kod glavne železničke stanice u Novom Sadu i staje na svim stanicma na Bulevaru Oslobođenja.

Za akciju se preporučuju dobre planinarske >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << cipele, štapovi i dugačke pantalone. Potrebno je poneti dovoljno vode i hrane. Svako učestvuje na sopstvenu odgovornost, u skladu sa pravilnikom Planinarskog saveza Srbije, navodi se u pozivu.

Povratak je planiran autobusom iz Paragova u 16.25 ili 16.55 časova. Vodič će biti Milan Marković, od koga se mogu dobiti detaljnije informacije o akciji putem telefona 064 842 3054.

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.