Izvor: Radio 021, 31.Jan.2019, 08:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Piter Džekson priprema dokumentarac o Bitlsima

Reditelj Piter Džekson priprema novi dokumentarac sa do sada neprikazanim snimcima Bitlsa u studiju.

Poznati reditelj "Gospodara prstenova" rekao je danas da će dokumentarac biti zasnovan na oko 55 sati filmske trake na kojoj je snimljen bend kako radi na pesmama u studiju u januaru 1969. godine.

"To je kao da nas vremeplov prebaci nazad u 1969. godinu i možemo da sedimo u studiju i gledamo kako ova četiri prijatelja zajedno prave sjajnu muziku", rekao je Džekson.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << />
Film se radi u saradnji s Polom Mekartnijem, Ringom Starom, Joko Ono i Olivijom Harison, udovicama Džona Lenona i Džordža Harisona.

Dokumentarac je najavljen na 50. godišnjicu poslednjeg nastupa Bitlsa na krovu diskografske kuće Epl Rekords (Apple Records) u Londonu.

Autor: Beta

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.