Izvor: Luftika.rs, 03.Sep.2019, 15:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pismo s raspusta koje je Jovan pre 19 godina poslao roditeljima je čista drama u nekoliko činova

Tviteraš Jovan Simić ovih je dana postao prava zvezda na toj društvenoj mreži, nakon što je objavio pismo koje je pre 19 godina poslao svojim roditeljima.
Jovan je, kako kaže, školske praznike proveo u jednom selu na Zlatiboru, ali se baš i nije dobro proveo.
Roditeljima je odlučio na razglednici poslati podužu poruku u kojoj je zavapio: „Vadite me odavde!!!“
„Dragi mama i tata, ovde je ružno. Deda ne da da sednemo na krevet pošto kaže da je krevet za >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << ležanje. Sega se igra 30 minuta. Vadite me odavde!!! Kajem se. Ne daju mi da idem sa prijateljima na Rzav. Imam nekoliko pitanja za vas: Kad će Sony, kako ste vi, kako je cela zgrada i kad me vadite? Pošaljite mi pismo i očekujem sve odgovore. Uzgred, Miki je dobro. Upomoć“, napisao je Jovan.
Srećan 2. Septembar – raspust je gotov, a mene je danas moja majka podsetila na jedno pismo koje sam poslao roditeljima iz sela na Zlatiboru tokom školskog raspusta leta Gospodnjeg 2000. godine.
Ovo je nešto najjače što sam napisao ikada, čista drama u nekoliko činova 😂😂😂 pic.twitter.com/nU6dgDRvnH
— Jovan Simić (@simke33) September 2, 2019

Pismo je podeljeno i lajkovano nekoliko hiljada puta na Twitteru, a masovno ga prenose i regionalni mediji.
Ovo je najbolji sastav na temu „Kako sam proveo letnji raspust“

Nastavak na Luftika.rs...






Povezane vesti

Dječak razglednicom nasmijao region: 'Vadite me odavde! Kajem se!'

Izvor: Nezavisne Novine, 03.Sep.2019

​"Srećan 2. septembar - raspust je gotov, a mene je danas moja majka podsetila na jedno pismo koje sam poslao roditeljima iz sela na Zlatiboru tokom školskog raspusta leta Gospodnjeg 2000. godine", napisao je na svom Twitter profilu Jovan Simić, osnivač Humanitarne organizacije "Zajedno za ..

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.