Pijan šetao centrom Novog Sada noseći pušku

Izvor: Radio 021, 16.Sep.2015, 01:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pijan šetao centrom Novog Sada noseći pušku

D. B. (32) iz Bukovca uhapšen je sinoć zbog nošenja oružja i remećenja javnog reda i mira.

On je u toku večeri primećen kako šeta Dunavskom ulicom, noseći pušku u rukama. Građani koji su ga prijavili, opisali su muškarca i dodali da im se čini da je pijan.

"Jedan od građana je prijavio da je navodno čuo pucanj u Dunavskom parku. Nakon toga, dok je policija pretraživala park, dobili su dojavu da je viđen na keju. Svi policajci su podginuti na noge radi >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << pronalaženja tog muškarca", kaže izvor "Kurira".

Samo par minuta od momenta kada je viđen na keju, on je seo u taksi i odvezao se u Bukovac.

"Ušao je u jednu kafanu u Bukovcu, gde ga je policija brzom i efikasnom akcijom savladala. Kod njega je pronađen i okvir sa municijom, a u jednoj kafani kod Riblje pijace, gde je isto boravio pre nego što je počeo da šeta, nađena je kesa u kojoj je bio još jedan okvir, a koju je zaboravio kada je odlazio", dodaje izvor lista.

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.