Pevač Igor Starović sahranjen uz čuveni hit Divljeg kestena „Kristina“

Izvor: Luftika.rs, 21.Maj.2022, 13:26

Pevač Igor Starović sahranjen uz čuveni hit Divljeg kestena „Kristina“

Pevač grupe „Divlji kesten“, Igor Starović, koji je preminuo u 58. godini, nakon kratke borbe sa bolešću, ispraćen je danas na večni počinak na groblju „Lešće“ uz svoju pesmu „Kristina“.
Igorova braća Aleksandar, Boris i Andrej oprostili su se od svog najmilijeg uz suze, a prijatelji i porodica su im pružali podršku u najtežim trenucima.
– Nije ostvario mnoge snove, utehe možemo pronaći u bogatoj riznici njegove duše, on je živ. Mirno spavaj, hvala ti na >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << svemu, putovanje umetničke duše se nastavlja – održala je potresan govor prijateljica Maja, prenosi Blic.
Foto: Arhiva Novosti Sahrani je prisustvovala i Zorana Pavić koja nije prestajala da plače, a tu je bio i Filip Žmaher.
Ćlanovi grupe „Neverne bebe“ takođe su došli da isprate Igora na večni počinak.
Igor je umro na Drugoj hirurškoj klinici. Muzičaru je pukla aorta, a borba za njegov život trajala je pet dana. U jednom trenutku Igor se osetio bolje, ali je kasnije ipak preminuo.
Podsetimo, Igor je proveo 10 godina u bendu „Divlji kesten“ gde je bio pevač, kompozitor i aranžer. Grupa je nastala 1992. godine za vreme rata i odmah su postali miljenici publike. Snimili su pet albuma iza kojih su ostali veliki hitovi: „Suze krijem, same teku“, „Ti si moja muzika“, „Kristina“, „Zorane, Zorane“, „Nataša“, „Gori, gori, srce moje“.

Otkriven uzrok smrti Igora Starovića, lekari 5 dana pokušavali da ga spasu

Nastavak na Luftika.rs...






Povezane vesti

Voditeljka Dragana Katić NIJE BILA NA IGOROVOJ SAHRANI Odmah se oglasila i otkrila zbog čega: "Mnogo se toga desilo u NAŠIM ŽIVOTIMA"

Izvor: Blic, 21.Maj.2022

Pevač Igor Starović, koji je preminuo u 58. godini, sahranjen je danas. Porodica, prijatelji i kolege su ga ispratili na večni počinak, a voditeljka Dragana Katić koja je sa preminulim pevačem bila u velikoj ljubavi pre skoro tri decenije, ipak nije došla.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.