Izvor: Radio 021, 10.Jun.2020, 07:58

Petorici okrivljenih dilera droge u Novom Sadu smanjena kazna za ukupno 11 godina

Petorica okrivljenih za distribuciju nekoliko kilograma marihuane i sto grama kokaina u Novom Sadu juče su novom presudom osuđeni na ukupno 25 i po godina zatvora, dok su prvom presudom bili osuđeni na jedanaest godina više.

Njima je određen takozvani kućni pritvor uz elektronski nadzor, a naloženo im je da namire kompletne troškove sudskog postupka.

Do juče su svi osim jednog bili u pritvoru oko dve i po godine, a taj period uračunat im je u kaznu.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 <<
Njih petorica su, piše u presudi, od avgusta do oktobra 2017. godine organizovano prodavali opojne droge, ali su svi, osim jednog koji je priznao da je kod njega u kući pronađena droga, negirali delo i tražili da im se ukine pritvor.

Autor: Dnevnik

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.