Izvor: Radio 021, 23.Okt.2019, 07:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Petorica mladića teško povređena u udesu u Sremskoj Kamenici

Pet osoba teško je povređeno u sudaru dva automobila koji se dogodio sinoć u 2:30 časova u Ulici vojvode Putnika, kod fakulteta "Edukons" u Sremskoj Kamenici.

Portparolka Hitne pomoći doktorka Ivana Ramović kaže za 021 da je 21-ogodišnji mladić zadobio višestruke traume i da je prevezen u Urgentni centar na reanimaciju.

Povređeni 19-ogodišnji momak zadobio je potres mozga i posekotine glave. Još jedan devetnaestogodišnjak zadobio je višestruke povrede glave. >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << Mladić star 20 godina takođe je zadobio višestruke povrede glave i potres mozga. Još jedan momak čije je godište nepoznato zadobio je povrede grudnog koša.

Svi oni su, nakon zbrinjavanja na licu mesta, prevezeni u Urgentni centar.

Policija je obavila uviđaj, a tačne okolnosti udesa tek treba da budu utvrđene.

Autor: 021.rs

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Šest mladića teško povređeno u sudaru u Sremskoj Kamenici

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 23.Okt.2019

Šest osoba teško je povređeno u sudaru dva automobila koji se dogodio jutros oko 2 sata i 30 minuta u Ulici vojvode Putnika, kod fakulteta "Edukons" u Sremskoj Kamenici...Portparolka Hitne pomoći doktorka Ivana Ramović kaže  da je 21-ogodišnji mladić zadobio višestruke traume i da je prevezen...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Šest mladića povređeno u sudaru u Sremskoj Kamenici

Izvor: RTS, 23.Okt.2019

. Šest mladića teško je povređeno je jutros oko pola tri u saobraćajnom udesu u Sremskoj Kamenici.

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.