Izvor: Radio 021, 20.Apr.2021, 11:28

Petorica koja su brutalno tukla mladiće u Laze Telečkog puštena da se brane sa slobode

Petorica od osmorice mladića iz Šida, osumnjičenih za tuču ispred ugostiteljskog objekta u Ulici Laze Telečkog, u kojoj su D. M. iz Vajske i N. Š. iz Čuruga zadobili teške povrede, a M. P. lakše, pušteni su juče popodne iz pritvora i braniće se sa slobode.

Kako piše "Dnevnik", iz pritvora su pušteni M. M, N. D, D. B. i B. N, koji se terete da su u grupi počinili krivično delo nasilničko ponašanje. Inače, njima je pritvor isticao 21. aprila, ali su pušteni >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << ranije jer je, prema saznanjima ovog lista, ispitan i poslednji svedok, tako da su prestali razlozi zbog kojih im je ova mera bila izrečena.

Branilac jednog od petorice osumnjičenih za ovo krivično delo, advokat Goran Karadarević, potvrdio je da su osumnjičeni pušteni da se u daljem postupku brane sa slobode.

Preostala trojica L. M, V. S. i M. B, koji se sumnjiče za pokušaj teškog ubistva i dalje se nalaze u pritvoru.

Podsetimo da je tuča, koja se dogodila 20. februara u Ulici Laze Telečkog, posebno uznemirila javnost zbog načina na koji su povređeni pojedini učesnici, jer se na snimku sa nadzornih kamera vidi da napadači ne samo da udaraju i šutiraju oštećene i ubadaju ih nožem, već i u jednom trenutku skaču po glavi jednog od povređenih koji bez svesti leži na asfaltu.

Autor: Dnevnik, 021.rs

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.