Izvor: Luftika.rs, 02.Mar.2021, 16:22

Peticija da se Krizni štab stavi u trogodišnji karantin. Njuz net nas ponovo kiselo nasmejao

Više hiljada građana Srbije potpisalo je peticiju da se članovi Kriznog štaba stave pod ključ na tri godine zbog svojih konfuznih izjava kojima utiču na psihičko zdravlje stanovništva.
Naravno radi se o satiričnom tekstu izvrnute stvarnosti čime su Njuzovci ponovo pogodili suštinu naše iracionalne realnosti.
– Ne postoji drugi način da se zaustavi širenje njihovih neodgovornih izjava osim rigoroznim merama. Trogodišnje zaključavanje kriznog štaba bi zaravnilo krivu >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << i smanjilo pritisak na građane – piše u tekstu koji mami ogorčen osmeh.
U daljem tekstu navodne peticije, jedan od autora Njuz neta, navodi da su mere trogodišnjeg zatvaranja zakasnele jer je znatno ranije trebalo povući prave poteze.
– Panične i kontradiktorne izjave kriznog štaba su u poslednjih nekoliko meseci poprilično mutirale, pojavili su se novi sojevi, tako da je pitanje da li bi neke druge mere osim najrigoroznijih imale rezultate. Moramo ovo da uradimo sada inače ćemo pući kao zvečka – zaključuje se u tragikomičnom saopštenju.
Postojanje Njuz neta za cilj ima da nam predstavi svakodnevicu po principu ogledala. Često se njihovi tekstovi mešaju sa stvarnošću, jer je društvo izgubilo kompas za normalnost, a pojam racionalnog shvatanja stvarnosti i zdrav razum uskoro preti da se okarakteriše kao društveno neprihvatljiv.
Kon: Policijski čas ili smo gotovi

Nastavak na Luftika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.