Izvor: Radio 021, 29.Apr.2021, 09:31

Pet dana "Novosadskog kviza" na 021.rs tokom praznika

Tokom svih pet prazničnih dana na 021.rs moći ćete da proverite svoje znanje o Novom Sadu i da rešite "Novosadski kviz".

Od sredine februara svake druge nedelje na portalu 021.rs čeka vas "Novosadski kviz" kroz koji možete da proverite svoje znanje o Novom Sadu.

Tu su pitanja o istoriji, popularnoj kulturi, gradskim ličnostima, sportu, te brojne zanimljivosti iz života grada. Negde se pokažete odličnim, a negde naučite nešto novo. Svaki kviz može se >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << podvesti pod parolu "Šta je novosadski?", a poenta je da promoviše upravo jednu značajnu lokalnu kulturu i da čuva duh grad.

Od petka, 30. aprila, pa do utorka, 4. maja, svakog jutra na portalu 021.rs sačekaće vas kviz u kojem će se nalaziti po 12 pitanja. 

Kao i uvek, ako vam se pitanja učine teškima, a ko kaže da je Novosađaninom ili Novosađankom biti lako?

Uživajte u praznicima i u "Novosadskom kvizu".

Autor: 021.rs

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.