Izvor: Radio 021, 24.Apr.2021, 11:34

Pedeseto Presluškivanje u znaku najboljih pesama do sada

Pedeseto Presluškivanje prošlo je u melodiji nekih od najboljih pesama koje smo do sada imali u ovoj muzičkoj, autorskoj emisiji na Radiju 021.

Agenti Presluškivanja Zoran Strika, Dragana Prica Kovačević i Gorica Nikolin puštali su pesme iz starijih izdanja i prisećali se početaka emisije, ideje o nastanku i realizaciji do sada.

U upotpunjavanju emisije pomogli su najvredniji doušnici Presluškivanja, "ride or die" od početka sa nama: Dejan, Milica, Una, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << Ivana i Tijana, koji su odabrali pesme po želji.

Doušnici su poručili zbog čega su svakog vikenda uz agente na Radiju 021, što je autore emisije posebno obradovalo.

"Prvih 50" emisija je iza nas, a nastavlja se u istom ritmu i s novom temom, društveno angažovanom. Saznajte direktno od agenata o kojoj temi je reč i na koji način možete da učestvujete i budete doušnik.

Presluškivanje se premijerno emituje svakog petka na Radiju 021 od 20h, dok se nedeljom u podne emituje repriza. Presluškivanje je onlajn svake subote, o čemu možete da saznate na portalu 021.rs kao i na Fejsbuku, Tviteru i Instagramu ove tajne agenture.

Do sledećeg slušanja, uživajte u novom izdanju i pazite da vas neko ne presluškuje!

Autor: 021.rs

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.