Izvor: Luftika.rs, 21.Jun.2021, 12:40

Pazarski maturanti slavili uz trbušnu plesačicu, škola naravno ništa s tim nema

Proslavu mature u Novom Pazaru obeležio je skandal jer je za tek punoletne maturante trbušna plesačica plesala na stolu i na stolicama, a u školi objašnjavaju da oni sa tom proslavom nemaju ništa.
Naravno, škola nije organizovala ovo matursko veče isto kao što ne organizuje više gotovo ništa. Takođe, iz škole najavljuju i pokretanje mera protiv odgvornih za slike koje ne priliče maturantima.
Nesvakidašnji video proslave mature osvanuo je na društvenim mrežama. Naime, >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << maturanti novopazarske Ekonomsko-trgovinske škole proslavili su ovaj poseban dan uz prisustvo trbušne plesačice.
Kako se na snimku vidi, zabava je krenula u velikoj euforiji. Mladići su uživali u plesu i pevali, a ništa nije slutilo da će se dogoditi mala nezgoda.
 







Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

















 
Објава коју дели Sandra Aqvica Orijental (@sandra_aqua_belly_dance)


Verovatno ponet dobrom atmosferom, jedan mladić je odlučio da se pridruži devojci koja je igrala i popeo se na sto. U tom momentu, sto je prevagnuo na jednu stranu i plesačica je pala sa stola, zajedno sa svim što je na njemu stajalo.
Na kraju, kao da se ništa nije desilo, sto je podignut, a devojka je istog sekunda kako je stala na noge nastavila svoj zanosni ples, piše Telegraf.
Direktor škole Ivan Veljković rekao je za Sandžak televiziju da Uprava Ekonomsko-trgovinske škole nije organizovala niti učestvovala u realizaciji proslave maturske večeri, kao i da će nakon ispitvanja slučaja pokrenuti odgovarajuće postupke protiv odgovornih.
Svi užasi odrastanja na Balkanu: Maturanti na ispiranju želuca i trbušna plesačica koja pada sa stola

Nastavak na Luftika.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.