Pastor: Uspešna godina, uprkos ograničenjima

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 29.Okt.2010, 00:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pastor: Uspešna godina, uprkos ograničenjima

NOVI SAD -

Pojavljivanje firmi, lokalnih samouprava, regiona i država na sajmovima, najbolji je način da one investiraju u sebe, a to se ove godine i pokazalo, izjavio je povodom završetka sajma "Investekspo" pokrajinski sekretar za privredu Ištvan Pastor.

S obzirom na to da se zatvaranjem sajma "Investekspo" završavaju sajamske aktivnosti Sekretarijata za ovu godinu, Pastor je ocenio da je poslovna 2010. ipak bila uspešna, uprkos finansijskim ograničenjima.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine <<


Predstavnici Fonda za podršku investicija u Vojvodini zadovoljni su aktivnostima koje su ostvarili na ovogodišnjem međunarodnom sajmu „Investekspo“. Pomoćnik direktora VIP fonda Milana Milić, kaže da su oni na svom štandu okupili brojne predstavnike lokalnih samouprava, potencijalne investitore i druge poslovne partnere i sa njima dogovorili nastavak postojećih, ali i nove investicione projekte.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.