Izvor: Radio 021, 14.Feb.2019, 19:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pas se igrao upaljačem i zapalio zgradu

Izraelska policija nemalo se iznenadila kad je ustanovljeno da je palikuća stambene zgrade u južnome gradu Kirjat Gatu jedan od njenih stanara - pas koji s gazdom živi u prizemlju.

Vatra je prouzrokovala ozbiljnu štetu na zgradi, a u požaru je lakše povređeno dvoje stanara. Dok su pregledali snimke sigurnosnih kamera, istražitelji su ustanovili da se na mestu nesreće u trenutku izbijanja požara zatekao jedan pas.

Na videosnimku se jasno vidi kako pas, koji s >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << vlasnikom živi u prizemnom stanu, u njušci nosi upaljač. Udobno se smešta na sofu i igra upaljačem dok se blizu njegove njuške ne pojavi plamen. Tada pomalo uplašeno gleda u plamen i počinje da laje.

Vrlo brzo vatra se iz prizemlja proširila na ostatak zgrade. Policija i vatrogasci brzo su došli na mesto događaja, a stanari su evakuisani.

Gradska uprava objavila je da je pas prošao bez povreda.

"Palikuća je živ i nastavlja sa svojim nestašlucima", rekao je portparol policije.

Autor: Hina

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.