Izvor: Luftika.rs, 19.Avg.2022, 11:18

Partneru isekla genitalije kuhinjskim nožem kada je pokušao da siluje njenu ćerku (14)

Još jedna u nizu uznemirujućih priča o silovanju dolazi iz Indije. Srećom, sve se završilo samo na pokušaju, pošto je majka uspela da spasi ćerku od silovatelja napavši ga kuhinjskim nožem.
Naime, 36-godišnja žena došla je kući i uhvatila svog 32-godišnjeg partnera u zločinu. Muškarac je pokušao da napastvuje njenu 14- godišnju ćerku. Srećom, stigla je na vreme kako bi sprečila zlodelo.
Sve se dogodilo 17. avgusta u gradu Lakhimpur Keri, u državi Utar Pradeš, 160 >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << kilometara istočno od Nju Delhija.
Žena koja je sprečila silovanje svog deteta, živela je sa monstrumom dve godine, nakon što se rastala od muža alkoholičara.
– Srećom, vratila sam se kući i uhvatila ga na delu – rekla je ova majka i dodala da je on čak pokušao da je napadne dok je branila ćerku.
– Uzela sam nož iz kuhinje i odsekla mu intimne delove da ga naučim lekciju. Ne kajem se zbog onoga što sam uradila – dodala je.
Prema izveštaju policijske stanice u Lakhimpuru, podignuta je optužnica protiv muškarca čije je stanje kritično i koji bi mogao biti prebačen u Laknau na dalje lečenje.
Ne zna da li će se majka krivično goniti.
Izvor: Espreso
Maloletnik iz Alibunara silovao svoju baku i pretio smrću ako ne bude zadovoljen

Nastavak na Luftika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.