Izvor: Luftika.rs, 03.Dec.2021, 11:29

Partnerka Ane Brnabić na naslovnoj strani čuvenog modnog magazina, otkrila detalje o privatnom životu i sinu Igoru

Naslovnu stranu decembarskog broja prestižnog modnog magazina L’Officiel, izdanje za arapsko tržište, krasi Milica Đurđić, partnerka premijerke Srbije Ane Brnabić. Ekskluzivne fotografije i veliki intervju objavljeni su u sklopu promocije naše zemlje na Svetskoj izložbi EXPO, koja se održava u Dubaiju.
Lepa doktorka, radiolog u beogradskom Kliničkom centru, za naslovnicu je pozirala u elegantnoj kreaciji Roksande Ilinčić, u impresivnom zdanju Geozavoda, piše Hello.
Pričala >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << je o svemu, od mode, sitnih životnih zadovoljstava i izazova profesije, do srpske umetnosti, kulture i prirodnih atrakcija, koje je predstavila na poseban način.
‒ Volim modu, ali nisam njen rob. Ne pratim trendove. Oblačim ono što volim i u čemu se dobro osećam – rekla je između ostalog.
Na pitanje u kojim poznatim damama pronalazi inspiraciju partnerka Ane Brnabić je odgovorila:
‒ Mnogo je značajnih žena u srpskoj istoriji, koje su se posebno isticale u teškim vremenima. Na primer Ksenija Atanasijević, prva žena koja je doktorirala na Beogradskom univerzitetu, potom velika slikarka Milena Pavlović-Barili, pa hrabra Biljana Srbljanović.
 







View this post on Instagram

















 
A post shared by L’Officiel Arabia (@lofficielarabia)


U čemu Milica najviše uživa, interesovalo je novinarku koja je sa njom razgovarala. Odgovor će možda mnoge iznenaditi:
‒ Postoje dva mesta u Beogradu koja obožavam – Hipodrom i Filharmonija. Oba su autentična i jedinstvena. Beogradski hipodrom je najstariji sportski objekat, mesto puno istorije i emocija, nešto u čemu uživaju cele porodice. Takva je i Filharmonija, koju moj sin takođe mnogo voli. On obožava muziku i često zajedno tamo pratimo koncerte.
Ana Brnabić: Sergej Trifunović je pričao masne viceve o mom detetu

Nastavak na Luftika.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.