Izvor: Radio 021, 19.Jan.2020, 15:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Parničenje oko nevernog mačka vlasnike i njihovu komšinicu koštalo 20.000 funti

Britanska psihoterapeutkinja, vlasnica crno-belog mačka sklonog skitnji, potrošila je hiljade funti na sudski spor protiv komšinice koju je posećivao i kod koje se hranio neverni Ozi.

Svaki put kad bi se vratio iz skitnje u svoj dom u četvrti Brekenberi Vildž u Londonu, Ozi nije bio iscrpljen, već naprotiv, vraćao se punog stomaka i svilenaste dlake, pišu britanski dnevnici.

Vlasnicima je teško padala mačkova nevera, pa su kupili ogrlicu GPS u novembru 2015. >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << kako bi pratili njegova kretanja.

I prodrli su u tajni život Ozija koji nije jurio ženke niti se tukao s mačorima već mirno boravio kod komšinice, ugledne pejzažne arhitekte, gde je imao svoj ležaj i sopstveno posuđe za jelo.

U osam navrata Ozijeva vlasnica, psihoterapeutkinja, ulovila ga je kod komšinice. Uzalud je komšinica tvrdila da mačku nije činila ništa nažao i da je kod nje mažen kao u sopstvenom domu, ali psihoterapeutkinja je pokrenula pravnu bitku na koju su dve strane potrošile više od 20.000 funti.

Nakon nekoliko godina sudski spor je zaključen i, prema presudi, komšinica je pristala da ograniči svoja druženja s Ozijem.

Autor: Hina

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.