Parkirao kola u dnevnu sobu da ih zaštiti od uragana

Izvor: Radio 021, 11.Okt.2016, 18:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Parkirao kola u dnevnu sobu da ih zaštiti od uragana

Dok je uragan Metju besneo, uništavajući sve što mu se našlo na putu, jedan stanovnik mesta Port Sen Lusi parkirao je svoj automobil u dnevnu sobu kako bi ga zaštitio.

"Srećom, uragan nije preterano jako udario ovde. Ipak, nisam mogao da rizikujem da ga ostavim napolju. Premerio sam dupla ulazna vrata i shvatio da bez problema može da uđe unutra. Prijatelj mi je pomogao da ga ubacim", ispričao je vlasnik Rendi Džalil.

Kako je objasnio, "BMV" poseduje već osam >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << godina, a u poslednje vreme mu je drastično skočila cena.

"Nisam hteo ništa da rizikujem. Ovaj automobil je moj ponos. Obožavam ga i biće moj još mnogo godina. Svaki dan ga vozim i uživam u njemu koliko god je moguće. Većina vlasnika ih drži po garažama kako bi im sačuvali cenu. Automobili treba da se voze, a ne čuvaju u garaži i trudim se da se tako i ponašam", istakao je Rendi.

Autor: Jalopnik

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.