Parkirališta grada: Kuda idu krševi?

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 21.Sep.2009, 17:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Parkirališta grada: Kuda idu krševi?

NOVI SAD - Do sada je sa novosadskih ulica i parkinga uklonjeno oko stotinu starih i napuštenih automobila koji se ne voze duže vreme, a kako RTV saznaje u Parking servisu, akcija i dalje traje, a procenjuje se da još toliko starih automobila ima na parkig prostorima u Novom Sadu.

Da bi se sa parkirališta uklonio stari, napušteni automobil saobraćajna inspekcija daje nalog Parking servisu koji ga odnosi.

Pre postupka uklanjanja traži se vlasnik automobila kojem >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << se dostavlja zahtev da u određenom roku sam ukloni vozilo, a vozilo se odnosi tek po neizvršenju naloga.

Veliki problem Javnog komunalnog preduzeća Parking servis jeste sto njihov parking ne obezbeđuje dovoljno prostora i za smeštaj takvih automobila, tako da se kao prihvatljivo rešenje spominje gradska deponija.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.