Izvor: Radio 021, 02.Dec.2020, 12:35

Par zajedno proveo 47 godina, u istom minutu preminulo od posledica korone

Patriša i Lesli Mekvoters proveli su zajedno 47 godina.

Osnovali su porodicu, podigli decu na noge, čuvali unučad i praunučad. Prošle nedelje umrli su od posledica zaraze Covidom-19 unutar istog minuta.

"Bukvalno su sve radili zajedno. Mada nas je teško pogodila njihova smrt, sada kada razmislim to nije toliko iznenađujuće jer su sve vreme bili zajedno", rekla je Džoana Sisk, jedna od njihove dve ćerke.

Mekvotersi su među 268.087 zaraženih >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << u SAD-u koji su umrli.

"Na prvi pogled delovalo je da su dosta različiti. Ona je bila penzionisana medicinska sestra koja nije prihvatala gluposti, a on zabavni penzionisani vozač kamiona. Ipak, zajednička im je bila njihova iskrena dobrota i briga za druge ljude", rekla je Sisk.

Kada se Patriša zarazila, otišla je u bolnicu, ali su je oni poslali kući i rekli da se samoizoluje. Mada se osećala dosta loše, nakon 35 godina rada kao medicinska sestra nije preispitivala odluku lekara.

Sledeće nedelje i Patriša i Lesli završili su u bolnici, bilo im je toliko loše da ih je odvezla hitna pomoć. U bolnici su bili nedelju dana, a zatim su preminuli.

Bolničko osoblje je reklo da su umrli praktično istog minuta i da su i jednom i drugom napisali isto vreme smrti: 24. novembar 2020, u 16:23 časova.

Autor: Index.hr

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.